Suzan Alptekin’in Eşi Vefat Etti

Mersin Yazarlar Derneği ve Toroslar Belediyesi işbirliği ile “ 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Konulu” Öykü yarışması yapılıyor.

3. Türk Dünyası Tiyatro Günlerine Davetlisiniz. MYD-Mersin Yazarlar Derneği Üyelerine Duyurulur.

Dernek Üyemiz Raziye Erden Evleniyor.

İstikbal Haber/ Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Üyesi şair yazar Mehmet Güneş vefat etti. Uzun süredir yatağında hasta yatan rahmetli Mehmet Güneş bugün vefat etti.

Suzan Alptekin’in Annesi Vefat Etti

21 Mayis Pazar gunu saat:11.00 de,Mezitli 100.yil Gumuskumda yapilacak olan;Kirsehir Kirgunleri,Hidirellez Programi:Turkuler esliginde,

3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Konulu Şiir Yarışması Yapılacak

Yarışmanın amacı: Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş gününü anlatan, o günkü duygu ve düşünceleri yansıtan, mücadele ruhunu çağrıştıran şiirler ile Mersin’imizin ve ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş anını yeni nesillere, manevi bir hazla şiirsel bir

Yayla’da şenlik var. Arslanköy Şaymana tesislerinde geleneksel olarak yapılan müzik etkinliğine Mersin’in tanınmış kültür stk’larıda davet ediliyor. Bu yıl Mersin yazarlar Derneği üyelerinin de davet edildiği etkinlikler 27-28 ve 29 Temmuz tarihlerinde ya

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin Yedinci Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Altı ve On Yedinci Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Beşinci sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Dördüncü sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Sekizinci Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Üçüncü sayısı

Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Yaşar Yılaz’ın oğlu Adem, Esma ile evleniyor.

Mersin Yazarlar Derneği’mizin üyesi Hanife Mert’in kızı Merve’nin düğünü 6 Şubat 2016 Cumartesi günü Marehan (TSG Satadı Karşısı) Düğün Salonunda yapılacaktır. Tüm üyelerimiz davetlidir. Duyurulur.

Mersin Kitapsan Şubesi’nin de stant açacağı etkinlikte kitaplarını okurlarına imzalayacak olan İpek Ongun, Hamit İzol, Jesmina Lokmanoğlu, Mirza Turgut ve Turan Ali Çağlar, İkinci Günü; Rüştü Aydın, Mehmet Reşat Ata, Fatih Alkar, Şah İsmail Ateş, Murat Ya

Yaylada Şiir Söyleşi Ve Aybüke Ayberk Konser etkinliğimize gitmek isteyenler için Cumartesi Saat 16.00'da Kuruçeşme otobüs durağından araç kalkacaktır. Duyurulur.

MEYAD'a davet

Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Mine Bahçeci’nin Ağabeyi Kerim Tan BAHÇECİ vefat etmiŞŸtir.

Türk Halk Müziği (Aybüke Ayberk) Konserimizi iptal ettik. Yazar- kitap ve yazar tanıtım etkinliğimiz devam ediyor.

Üyemiz Yazar Hamit İzol’dan ROZA’ya İmza Günü...

Üyelerimize Duyurulur: Derneğimiz Başkan Yardımcısı Yaşar Yılmaz'ın oğlu Mehmet'in düğününe DAVETLİSİNİZ!

Yaylada Şiir Şölenine Davetlisiniz