Etkinlikler

Mersin Yazarlar Derneği Başkanı ve Mersin İstikbal Gazetesi sahibi Rüştü Aydın tarafından Anamur’da düzenlenen Anamurlu yazar, şair ve sanatçıların bir araya gelip sohbet ettiği bir programına katıldık.

Avukat Tandoğan Kaçıra, Mersin Yazarlar Derneği’ni (MEYAD) ziyaret etti.

Aydın’a, Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve yönetimine tebrik ziyaretleri bugün de devam etti. Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Haydar Demir ile yönetimden; Ahmet Akbal, Durmuş Vatanyer, Aydın ve yönetimini

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’yı Makamında ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu Makamında ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği Yayın Organı ‘4 Mevsim Kültür-Sanat-Edebiyat ve Haber Dergisi’ ilk sohbetini Mersin’in tanınmış isimlerinden ‘Armoni Kitap Kırtasiye” işletme sahibi Fatih Kısa ile yaptı.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD)’ın resmi internet sayfası hizmete başladı. www.mersinyazarlardernegi.org adresinden ulaşabileceğiniz web sayfasında;

İstikbal Haber/ Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Mersin 2. Kültürler Festivali’ne katılıyor. Kendisine ayrılan çadırda imza günleri ve söyleşiler düzenleyen Mersin Yazarlar Derneği, festivalin ilk günü Yazar İpek Ongun’u da getiriyor.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) üyeleri sohbet ortamında bir araya geldiler.

stikbal Haber/ Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) , Ümit Yaşar Oğuzcan’ı şiirleri ile andı. 30.Ölüm yıldönümünde Mersin’de anılan değerli şairlerimizden Ümit Yaşar Oğuzcan’ın sevenleri Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya geldile

Mersin Yazarlar Derneği'miz 23 Mayıs 2014 Cuma günü Mersin Yazarları ve Eserleri Tanıtım Şöleni yapacak....

3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Şiir Yarışması Sonuçlandı. Dereceye giren şiirler Toroslar Belediyesince düzenlenen kahvaltılı toplantıda açıklandı. Ödülleri verildi.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD), MEŞYAD Kurucusu ve Başkanı Merhum Ahmet Ayberkin’i andı.

Geçtiğimiz hafta Çamlıyayla ve Erdemli ilçelerinde yaptığı ziyaretler sonrasında bu hafta içinde de Silifke, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde yaptığı ziyaretler ile ilçelerde çalışmalarını sürdüren Aydın, Anamur ilçesindeki ilgiden de

Türkçeyi Geliştirme ve Yayma Derneği Başkanı Duran Abacı ile Silifkeliler Derneği Yönetim kurulu üyesi Fahri Bulut; MEYAD Başkanı Rüştü Aydın’ı dernek binasında ziyaret ederek;

Avukat Tandoğan Kaçıra, Mersin Yazarlar Derneği’ni (MEYAD) ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Erdemlili İş adamı Duran Kara’yı işyerinde ziyaret etti. Kara Yaş Sebze Meyve İth. İhracat Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Duran Kara ile bir süre sohbet eden Aydın, dernek hakkında bilgiler verdi.

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Birinci Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat,Edebiyat ve Haber Dergimizin ilk sayısı.

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin ikinci sayısı.

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin Altıncı Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin Beşinci Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin Dokuzuncu ve Onuncu Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin Dördüncü Sayısı