Etkinlikler

Mersin Yazarlar Derneği Başkanı ve Mersin İstikbal Gazetesi sahibi Rüştü Aydın tarafından Anamur’da düzenlenen Anamurlu yazar, şair ve sanatçıların bir araya gelip sohbet ettiği bir programına katıldık.

Yazar Ali Gülmez Mersin Yazarlar Derneği’ni(MEYAD) ziyaret etti. Ziyaretlerinde Dernek Başkanı Rüştü Aydın ile bir süre sohbet eden Şair-Yazar Ali Gülmez, Mersin Yazarlar Derneği’ne de üye oldu.

stikbal Haber/ Şair ve Yazar Ali Gülmez’in Hardal” isimli şiir kitabına ilgi artıyor. İstanbul-Koyu Kitap Yayıncılıktan çıkan Hardal şiir kitabının birinci baskısı

Avukat Tandoğan Kaçıra, Mersin Yazarlar Derneği’ni (MEYAD) ziyaret etti.

Aydın’a, Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve yönetimine tebrik ziyaretleri bugün de devam etti. Mersin Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Haydar Demir ile yönetimden; Ahmet Akbal, Durmuş Vatanyer, Aydın ve yönetimini

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı’yı Makamında ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu Makamında ziyaret etti.

İstikbal Haber/ MHP 24.Dönem Mersin Milletvekili Adayı Abdil Mustafa Çömez, MEYAD’ı ziyaret etti. MEYAD Başkanı Rüştü Aydın’ı, oğlu Hasan Gökbörü Çömez ile birlikte ziyaret eden A.Mustafa Çömez, Başkan Aydın’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gezer ve Aydın Buluştu İstikbal Haber/ MEYAD Başkanı Rüştü Aydın ve yönetim kurulu üyesi Bekir Zorba, Mali Müşavir ve yazar Aytur Gezer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette bir süre Mersin gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunan Aydın ve Gezer, medya

İstikbal Haber/ Çorum Üniversitesi Yardımcı Doçent Dr. Ramazan Karaman, MEYAD’ı ziyaret etti. Ziyaretlerinde Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ile bir süre sohbet eden Yazar Karaman,

Mersin Yazarlar Derneği Yayın Organı ‘4 Mevsim Kültür-Sanat-Edebiyat ve Haber Dergisi’ ilk sohbetini Mersin’in tanınmış isimlerinden ‘Armoni Kitap Kırtasiye” işletme sahibi Fatih Kısa ile yaptı.

Mersin Tıme MEYAD’a Üye Oldu İstikbal Haber/ MEYAD Başkanı Rüştü Aydın ve yönetim kurulu üyesi Bekir Zorba, Gazeteci Esra Irmak’ı gazete bürosunda ziyaret etti. Mersin Tıme imtiyaz sahibi Irmak,aynı zamanda www.mersintime.com, www.mersinpolitik.com , www

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD)’ın resmi internet sayfası hizmete başladı. www.mersinyazarlardernegi.org adresinden ulaşabileceğiniz web sayfasında;

İstikbal Haber/ Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Mersin 2. Kültürler Festivali’ne katılıyor. Kendisine ayrılan çadırda imza günleri ve söyleşiler düzenleyen Mersin Yazarlar Derneği, festivalin ilk günü Yazar İpek Ongun’u da getiriyor.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) üyeleri sohbet ortamında bir araya geldiler.

İstikbal Haber/ Kent Radyo Sahibi ve Yazar Mirza Turgut, Mersin Yazarlar Derneği’ni (MEYAD) ziyaret etti.

stikbal Haber/ Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) , Ümit Yaşar Oğuzcan’ı şiirleri ile andı. 30.Ölüm yıldönümünde Mersin’de anılan değerli şairlerimizden Ümit Yaşar Oğuzcan’ın sevenleri Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya geldile

Mersin Yazarlar Derneği'miz 23 Mayıs 2014 Cuma günü Mersin Yazarları ve Eserleri Tanıtım Şöleni yapacak....

3 Ocak Mersin’in Kurtuluşu Şiir Yarışması Sonuçlandı. Dereceye giren şiirler Toroslar Belediyesince düzenlenen kahvaltılı toplantıda açıklandı. Ödülleri verildi.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD), MEŞYAD Kurucusu ve Başkanı Merhum Ahmet Ayberkin’i andı.

MHP eski il başkan yardımcısı Ali Tartar ve MHP eski ilçe yöneticilerinden Hasan Yılmaz Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın’ı ziyaret ederek,

Geçtiğimiz hafta Çamlıyayla ve Erdemli ilçelerinde yaptığı ziyaretler sonrasında bu hafta içinde de Silifke, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde yaptığı ziyaretler ile ilçelerde çalışmalarını sürdüren Aydın, Anamur ilçesindeki ilgiden de

Türkçeyi Geliştirme ve Yayma Derneği Başkanı Duran Abacı ile Silifkeliler Derneği Yönetim kurulu üyesi Fahri Bulut; MEYAD Başkanı Rüştü Aydın’ı dernek binasında ziyaret ederek;

Avukat Tandoğan Kaçıra, Mersin Yazarlar Derneği’ni (MEYAD) ziyaret etti.

ersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ve sanatçı Aybüke Ayberk Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın, Erdemlili İş adamı Duran Kara’yı işyerinde ziyaret etti. Kara Yaş Sebze Meyve İth. İhracat Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Duran Kara ile bir süre sohbet eden Aydın, dernek hakkında bilgiler verdi.

4 Mevsim Kültür, Sanat, Edebiyat ve Haber Dergimizin On Birinci Sayısı

4 Mevsim Kültür, Sanat,Edebiyat ve Haber Dergimizin ilk sayısı.