Etkinlikler Duyurular Kitap Tanıtımları Şiirler Foto Galeri İletişim

KARAMAN MEYAD’A ÜYE OLDU

KARAMAN MEYAD’A ÜYE OLDU

Karaman MEYAD’A Üye Oldu

İstikbal Haber/ Çorum Üniversitesi Yardımcı Doçent Dr. Ramazan Karaman, MEYAD’ı ziyaret etti. Ziyaretlerinde Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ile bir süre sohbet eden Yazar Karaman, derneğin etkinliklerini internet ortamında takip ettiğini, başarılı çalışmalar yapıldığını anlatarak Dernek Başkanı Aydın’a teşekkür etti. Ayrıca Derneğe üye de olan Çorum Üniversitesi Yardımcı Doçent Dr. Ramazan Karaman, derneği her türlü çalışmalarına katkı vermekten mutlu olacağını söyledi.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ise ziyaretlerinden dolayı, Çorum Üniversitesi Yardımcı Doçent Dr. Ramazan Karaman’a teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

RAMAZAN KARAMAN KİMDİR?

1960 yılında Mersin/ Gülnar/ Büyükeceli kasabasında doğdu. Yüksek öğretimini 1986 yılında Ankara Üniversitesi’nde tamamladı. MEB’e bağlı çeşitli kademedeki okullarda öğretmenlik yaptı. SÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde 1992 yılında doktorasını tamamladı.

1996-2000 yılında DPÜ Fen Edebiyat Fakültesi’nde çalıştı. Evli ve iki evlat sahibidir. Halen GÜ İlahiyat Fakültesi’nde görev yapmaktadır. Çeşitli bilimsel dergilerde yayımlanmış makaleleri, bildirileri ve dört adet yayımlanmış kitabı bulunmaktadır.

Okunma Sayısı: